Albums

Zijn bruidsfotografie en een trouwalbum eigenlijk niet onlosmakelijk met elkaar verbonden? Alle moderne mogelijkheden als laptop, smartphone en tablet ten spijt, afgedrukt op prachtig fotopapier komt de beelden echt alleen maar ten goede. Graag maak ik van jullie bruidsfoto’s een mooie, blijvende herinnering.

Echt fotopapier

Een basis foto album krijg je bij mijn pakketten, want jullie prachtige foto’s horen in een album en niet op een plekje op de computer. Wil je een luxer album, keuze in cover en papiermateriaal, kies dan voor een van mijn luxe trouwalbums. Het standaard basis album met de twee losse boekjes komt daarmee te vervallen en je krijgt € 195,00 korting op de trouwreportage (dit geldt echter NIET voor de twee korte pakketten).

De bladen van de albums worden door mij digitaal opgemaakt en na jullie goedkeuring verzonden naar de albumprinter. Ik werk met albums met de zogenaamde lay-flat techniek. De pagina’s vallen hierdoor mooi plat en dat is ideaal om foto’s over twee pagina’s te laten doorlopen zonder hinderlijke naad. Het album kan worden geleverd in verschillende kleuren, afmetingen en papiermogelijkheden.


Prijzen albums

Een album is al mogelijk vanaf € 425,00,–, uiteraard afhankelijk van formaat, kaft en papiersoort. Prijs-, papier-, kaft- en materiaalwijzigingen voorbehouden.

In de prijs inbegrepen:

1 wijziging per spread, meerdere wijzigingen komen op € 7,50 per spread.

Standaard vertel ik jullie verhaal in 20 spreads, extra spreads (afhankelijk van het model album) kosten € 15,00 per spread.

Levertijd: 8 weken na jullie goedkeuring van het ontwerp.